Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Дата: 19.09.2023 13:40
Кількість переглядів: 99

Фото без описуФото без опису

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

 

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку керівники структурних підрозділів Болградської РВА звітували про вирішення проблемних питань у відповідних галузях та визначили пріоритети на поточний тиждень.

 Під час наради в.о. начальника служби у справах дітей районної державної (військової) адміністрації Ганна Янчева доповіла  про підсумки проведення профілактичних заходів (рейдів) під час літніх канікул службами у справах дітей територіальних громад району. Вона зазначила, що службами у справах дітей територіальних громад Болградського району було проведено 80 цільових профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Вокзал» з метою профілактики та попередження безпритульності, негативних явищ в молодіжному середовищі, патронатного обстеження неблагополучних сімей, виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, обстежено 285 сімей під час літніх канікул.

Завдяки систематичній, постійній роботі служб у справах дітей  територіальних громад Болградського району під час літніх канікул нещасних випадків, фактів травмування дітей не було, повідомлень щодо жорстокого поводження відносно дітей не надходило.

Начальник відділу  економіки та агропромислового розвитку районної державної (військової) адміністрації Світлана Вербанова ознайомила присутніх з рівнем середньомісячної заробітної плати в районі та станом заборгованості з її виплати за ІІ квартал 2023 року.        За даними Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації  середньомісячна заробітна плата штатних працівників за квітень – червень  2023 року по Одеській області  складає 13671 грн, по Болградському району 11040 грн. Було зазначено, що розглянувши динаміку рівня середньої заробітної плати у порівнянні з відповідним періодом 2022 року, то можна зробити висновок що в усіх громадах району спостерігається позитивна динаміка. Середній рівень заробітної плати бюджетної сфери складає – 10400 грн, не бюджетної сфери  – 7201грн.

В двох сільськогосподарських підприємствах Болградського району  є заборгованість по заробітній платі, з якими наразі проводиться робота стосовно її усунення.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав низку доручень начальникам відділів щодо своєчасного забезпечення вирішення вищезазначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь