Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чат-бот «Буду мамою»!

Дата: 02.04.2024 13:45
Кількість переглядів: 37

Фото без опису"130 мільйонів гривень плюс мій благодійний внесок і тоді я можу не переживати за вагітність і пологи?🤔" - Саме таке питання ми очікуємо від вагітних, якщо з них раптом вимагатимуть оплати за вже оплачені державою медичні послуги. 

Відтепер в чат-боті «Буду мамою» на додачу до календаря безоплатної вагітності, порад майбутнім мамам, пошуку найближчого та найкращого закладу для спостереження вагітності і пологів з’явилися суми оплат за послуги ведення вагітності, допомогу при пологах та неонатальні послуги.
“Ми розуміємо, що прямі заклики уникати неправомірних платежів не працюють, особливо коли мова йде про таку чутливу тему, як здоров'я. Натомість ми обрали стратегію загального просвітництва для того, щоб пацієнти бачили, як саме працює медична система, за що вже сплачено і в якій кількості, могли аналізувати інформацію і робити висновки. Наш чат-бот пропонує користувачам покрокове пояснення, як отримати якісну медичну послугу без хабарів. Ми впевнені, що досвід безоплатного спостереження вагітності і пологів сприятиме тому, що пацієнтки уникатимуть неправомірних грошових внесків і в подальшій взаємодії з медичними закладами ”, - говорить Наталія Гуран, голова громадської організації “Ліки Контроль”.
Чат-бот створено за підтримки USAID / UK aid проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах, що реалізується Eurasia Foundation, та за сприяння Міністерство цифрової трансформації України й підтримки Фонд Східна Європа.
Дякуємо НСЗУ Національна служба здоров'я України за якісні відкриті дані та підтримку. 
Чат-бот «Буду мамою» доступний у Viber та Telegram. Напишіть в коментарях, яка цифра вас здивувала, а може навіть вразила😉
 
#будумамою #вагітність

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь