Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ

Дата: 15.04.2024 15:15
Кількість переглядів: 25

НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ

З урахуванням постійної зміни тактики дій порушників державного кордону та з метою удосконалення системи контролю за дотриманням режимних заходів в прикордонній смузі, удосконалення системи інженерних загороджень, сьогодні, перший заступник Болградської РВА Валерій Єребакан провів нараду з представниками 17 прикордонного загону ім. полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл) та головами Болградської, Городненської, Кубейської та Василівської громад.

Під час наради представники прикордонної служби звернули увагу присутніх на наявність у фермерів та працівників сільгосппідприємств дозволів на право проведення відповідних робіт в прикордонній смузі.

Тому, сільськогосподарським підприємствам необхідно інформувати підрозділи охорони державного кордону про терміни проведення робіт, чисельний склад працівників та використання техніки.

Крім того, з метою обговорення питання з руйнування польових доріг, які ведуть до державного кордону та вжиття відповідних заходів, головам громад доручено організувати зустрічі представників прикордонної служби з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерами громад щодо визначення переліку доріг.

Під час зустрічей необхідно передбачити проходження однієї польової дороги для проїзду сільськогосподарської техніки в межах двох сусідніх полів. Результати проведеної роботи будуть направлені до відділу організації прикордонної служби штабу регіонального управління для запобігання порушення державного кордону.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь