Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛІВ НА В’ЇЗД, ПЕРЕБУВАННЯ, ПРОЖИВАННЯ, ПРОВАДЖЕННЯ РОБІТ І ПРОПУСК У ПРИКОРДОННУ СМУГУ

Дата: 16.04.2024 10:46
Кількість переглядів: 26

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛІВ НА В’ЇЗД, ПЕРЕБУВАННЯ, ПРОЖИВАННЯ, ПРОВАДЖЕННЯ РОБІТ І ПРОПУСК У ПРИКОРДОННУ СМУГУ

Положенням про прикордонний режим передбачено Порядок видачі дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу, яким встановлено механізм, що визначає організаційні та процедурні питання щодо видачі органами Державної прикордонної служби України дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу громадянам України та іншим особам, а також категорії осіб, в’їзд і перебування яких у прикордонній смузі здійснюється без дозволу.

Форми рішення про надання /відмову в наданні або визнання недійсним дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу затверджено наказом Міністерства внутрішніх справ України від 29.01.2024 № 49.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ

Звернення про надання/визнання недійсним дозволу подається в паперовій формі з використанням засобів поштового зв’язку або передається особою до відповідного органу Державної прикордонної служби особисто чи через уповноважену згідно із законодавством особу. Письмове звернення в електронній формі надсилається з використанням Інтернету на електронну адресу відповідного органу Державної прикордонної служби. Заявник або уповноважена відповідно до законодавства особа підписує письмове звернення про надання/визнання недійсним дозволу власноручно або накладає електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті.

Звернення оформлюється з урахуванням вимог Закону України “Про звернення громадян”.

З більше детальною інформацією щодо порядку видачі дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу можна ознайомитись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1292-2023-%D0%BF#Text

Керівники підприємств, установ і організацій будь-якої форми власності зобов’язанізабезпечити дотримання вимог Положення підлеглими їм працівниками, які виконують роботи у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі, включаючи тих, що проводять у них роботи за договором, та інформування відповідних органів або підрозділів Державної прикордонної служби, у зоні відповідальності яких провадиться така діяльність, про їх проведення

Нагадуємо, що особи, винні у порушенні прикордонного режиму, несуть адміністративну або іншу відповідальність згідно із законодавством.

Для оформлення дозволів необхідно звертатись на адресу прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України:

17 прикордонний загін імені полковника Олександра Жуковського (Ізмаїльський та Болградський контрольовані прикордонні райони)

Електронна адреса – Izmail_zagin@dpsu.gov.ua

Тел. – (04841) 2-31-58, тел/факс (04841) 2-07-30

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, БЕРІТЬ ДО УВАГИ. ЦЕ ВАЖЛИВО!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь