Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оздоровлення дитини – основне завдання роботи пришкільних таборів Василівської громади влітку 2024 року!

Дата: 11.06.2024 14:50
Кількість переглядів: 81

Фото без описуОздоровлення дитини – основне завдання роботи пришкільних таборів Василівської громади влітку 2024 року!

Сьогодення змінило звичний розклад щодо проведення  кампанії оздоровлення та відпочинку дітей. Однак, незважаючи на це, оздоровлення та відпочинок дітей цього року в Василівській ТГ відбувається з урахуванням підвищених вимог щодо безпеки дітей. В поточних умовах оздоровлення та відпочинок дітей є вкрай важливими, оскільки до звичних викликів додались виклики війни. Тому в Василівській ТГ  було прийняте рішення про те, що оздоровча кампанія обов’язково відбудеться. Заклади освіти відповідають критеріям та умовам, в першу чергу, щодо забезпечення безпеки дітей в них (наявність укриттів, запаси пального, наявність планів евакуації) з врахуванням вимог воєнного стану.

Так згідно розпорядження сільського голови Василівської сільської ради від 23.05.2024 року за №73/А на території Василівської ТГ організовано оздоровлення та відпочинок дітей Василівської сільської ради з 03.06.2024 р. по 20.06.2024 р.. Загалом заплановано роботу 5 літніх пришкільних таборів з денним перебуванням 282 дітей.  

Оздоровлення дитини – основне завдання роботи пришкільних таборів Василівської громади влітку 2024 року!

Уроки, домашні завдання, контрольні роботи позаду. Навчальний рік у шкільної малечі завершився, а попереду теплі літні дні, які обіцяють море розваг та незабутніх вражень.  Дітей з перших днів канікул вітають пришкільні літні табори оздоровлення та відпочинку Василівської сільської ради, а саме:

1. Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Баннівського ліцею   Василівської сільської ради «Світлячок»;

2. Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Василівського опорного ліцею   Василівської сільської ради «Сонечко»;

3. Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі  Голицької філії Василівського опорного ліцею   Василівської сільської ради «Каштанчик»;

4. Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Калчевського ліцею   Василівської сільської ради «Соколята»

5.Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Каракуртського ліцею   Василівської сільської ради «Квіткове місто».

Хоч на перший погляд відпочинок у стінах школи асоціюється з повсякденним навчанням, насправді це не так.  Для того, щоб діти відпочивали цікаво і добре провели час закладами освіти розроблено насичені програми та плани. Тут і оздоровчі інтерактивні заходи на спортивних майданчиках, зустрічі, перегляд відеофільмів, заняття в інтерактивних класах, походи на природу і різноманітні екскурсії. Для кожної дитини перебування у таборі – час отримання нових знань, набуття навичок і життєвого досвіду, пора яскравих вражень і пора творчості. Заходи заряджають дітей хорошим настроєм, надихають на творчість, зміцнюють здоров’я та знаходять нових друзів.

Робота на належному рівні залежить, насамперед, від педагогічного колективу, його виховного потенціалу та професійної майстерності. Тож план заходів роботи пришкільних таборів складається з урахуванням пропозицій вчителів, дітей, батьків. Щоденні традиційні заходи таборів – це робочі лінійки, весела ранкова зарядка, трудові десанти, спортивні естафети. Дітям дуже подобаються рухливі ігри, караоке, спортивно - оздоровчі заходи, змістовні культурно – масові заходи про що говорять фото.  

 

Пришкільний табір відпочинку «Каштанчики» Голицької філії Василівського опорного ліцею    Василівської сільської радиФото без описуФото без описуФото без описуПришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Василівського опорного ліцею   Василівської сільської ради «Сонечко»Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Баннівського ліцею   Василівської сільської ради «Світлячок»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Пришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Калчевського ліцею   Василівської сільської ради «Соколята»


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПришкільний табір  з  денним перебуванням дітей початкових класів на базі Каракуртського ліцею   Василівської сільської ради «Квіткове місто».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь