Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Червня, 2021 р., 10:03
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА ПРОЕКТУ РІШЕННЯ Василівської СІЛЬСЬКОЇ РАДИ « про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»  на території  Василівської  сільської ради на 2022 рік. Василівська сільська рада  повідомляє про оприлюднення проекту рішення Василівської сільської ради « про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку» на території Василівської сільської ради на 2022 рік» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
07 Червня, 2021 р., 10:01
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА ПРОЕКТУ РІШЕННЯ Василівської СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку нА нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» на території  Василівської  сільської ради на 2022 рік».       Василівська сільська рада  повідомляє про оприлюднення проекту рішення Василівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», на території Василівської сільської ради на 2022 рік» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
07 Червня, 2021 р., 10:00
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА ПРОЕКТУ РІШЕННЯ Василівської СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб –підприємців» на території Василівської  сільської ради на 2022 рік». Василівська сільська рада  повідомляє про оприлюднення проекту рішення Василівської сільської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб підприємців» на території Василівської сільської ради на 2022 рік» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
04 Червня, 2021 р., 14:20
З 1 квітня органи Пенсійного фонду України застосовують принцип екстериторіальності при опрацюванні заяв про призначення/перерахунки пенсій!
03 Червня, 2021 р., 16:11
ПАМ’ЯТКА ПОСАДОВОЇ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
31 Травня, 2021 р., 12:15
                 30 травня в с. Калчева відсвяткували дитяче свято «День захисту дітей». В парку «Конституції» робітники будинку культури організували концертно-розважальну програму. Діти різних вікових груп прийняли участь у святковому концерті, а потім розважились на дитячій площадці, батуті,  грали на свіжому повітрі. Було дуже весело, сама природа раділа разом з дітьми.
17 Травня, 2021 р., 11:45
З 1 квітня змінено порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії  Законодавство, Новини 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь