Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

новини громади

23 Березня, 2023 р., 12:03
В будинках культури Василівської громади створені та працюють мовні клуби для тих, хто по – перше, тільки переходить на українську мову і шукає підтримки, шукає людей, які надихатимуть. Також клуби для тих, хто давно перейшов на українську та може поділитися знаннями та зустрітися з однодумцями. Заняття проводяться в різних формах: читання творів українських класиків та сучасників, співи українських пісень, дискусії, круглі столи та інші. Головна умова занять мовних клубів – розмовляти виключно українською мовою, навіть якщо одразу виходить з помилками.
23 Березня, 2023 р., 09:55
З 16  по 23 березня  2023 року проводилися навчання з ігри у шашки серед учнів Василівського ліцею.
17 Лютого, 2023 р., 13:45
            До Дня доброти 17 лютого у Василівський сільський раді проведено спортивний челендж серед сімей громади "Добрі змагання" з метою укріплення відносин серед поколінь, розвитку традицій спорту. Переможцем стала Доброта. 
10 Січня, 2023 р., 14:32
8 січня 2023 року у Суворовський територіальній громаді відбувся святковий Новорічний шахово-шашечний турнір. Участь у турнірі взяли  команди сел Баннівка, Василівка Василівської територіальної громади по 4 чоловіка, команди сел Кірничкі, Бесарабське, Каланчак  Суворовської територіальної громади по 4 чоловіка.
26 Грудня, 2022 р., 14:20
      25 грудня у селі Баннівка Василівської територіальної громади відбувся турнир з волейболу серед команд  с. Баннівка Василівської ТГ, Оріхівка Кубейської ТГ, Кірничкі Суворовської ТГ.Перше місце Баннівка ( ветерани), 2 місце Оріхівка, 3 місце Кірнички. Турнир присвядчений Різдвіному святу.
19 Грудня, 2022 р., 14:09
До Дня Святого Миколая, який відбудеться 19 грудня, 16 грудня  проводився тенісний турнір та нарди в селі Голиця  Василівської ТГ  Болградського району.
11 Серпня, 2022 р., 14:24
              З 2022 року в Україні День молоді відзначатимуть що року 12 серпня в Міжнародний День молоді. Впродовж тижня в Василівській сільський раді проводився челендж з нагоди свята. Молоді сім'ї  відгукнулися взяти участь у спортивному святі " Наше молоде майбутне", яке организовували працівники культури під керівництвом інструктора з фізкультури  Василівської сільської ради Іорданки Кунєвої.
08 Серпня, 2022 р., 16:18
       5 серпня 2022 року у селі Калчева відзначили значну подію - відкриття бювету. У жителів села зявилася змога споживання якістної питної води. На церемонії відкриття бювету були присутні заступник голови депутат  Одеської обласної ради Олександр Урбанський, Василівський сільський голова  Петро Бойчев, староста села Калчева Георгій Касім, староста с. Баннівка Віктор Генчев та жителі села. Багато добрих слів та надій було сказано у звязку з цією подією. Надія що бювет буде функціонувати довго, забезпечувати жителів якісною водою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь