Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Квітня, 2024 р., 09:57
  ЧИ БЕЗОПЛАТНА АНЕСТЕЗІЯ ПРИ ОПЕРАЦІЯХ Нагадуємо, якщо ви обслуговуєтесь у лікарні, яка має договір з НСЗУ Національна служба здоров’я України на надання потрібних вам послуг – незалежно від того, планова операція чи ургентна, анестезіологічне забезпечення є безоплатним.
16 Квітня, 2024 р., 09:57
КІБЕРПОЛІЦІЯ ПОПЕРЕДЖАЄ   Виманювання грошей від імені держустанов: кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему
15 Квітня, 2024 р., 15:15
  НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ З урахуванням постійної зміни тактики дій порушників державного кордону та з метою удосконалення системи контролю за дотриманням режимних заходів в прикордонній смузі, удосконалення системи інженерних загороджень, сьогодні, перший заступник Болградської РВА Валерій Єребакан провів нараду з представниками 17 прикордонного загону ім. полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл) та головами Болградської, Городненської, Кубейської та Василівської громад.
15 Квітня, 2024 р., 14:39
  ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ   В умовах тривалої військової агресії російської федерації проти України Навчально-науковий інститут публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» продовжує свою діяльність з підготовки та підвищення кваліфікації кадрів для роботи в органах публічної влади, підприємствах, організаціях, комерційних структурах Одеської області, які забезпечують сталий розвиток Південного регіону.
15 Квітня, 2024 р., 13:42
  МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО ПРОВІВ НАРАДУ ЩОДО СИТУАЦІЇ З ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯМ В СЕЛАХ КУБЕЙ ТА КАЛЧЕВО   У зв’язку з ситуацією, яка склалась в Кубейській та Василівській громадах з відсутністю енергопостачання, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко провів робочу нараду з заступником голови Болградської РВА, представниками ДТЕК Одеські електромережі, оператора мобільного зв’язку «Київстар», Болградського районного управління ДСНС, Болградського районного відділу поліції, головами та старостами Кубейської та Василівської громади й керівниками структурних підрозділів Болградської РВА. Під час наради присутні розробили алгоритм дій щодо забезпечення життєдіяльності населених пунктів, соціальних об’єктів та населення в умовах відсутності енергопостачання.
15 Квітня, 2024 р., 11:04
РЯТУВАЛЬНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ПРОВОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ ЩОДО ОСНОВ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ВНП   Так, фахівці ДСНС та дружини юних рятувальників пожежних провели пізнавальний урок з учнями Баннівського та Василівського ліцею Василівської сільської ради.
15 Квітня, 2024 р., 10:05
  ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДЬ    Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який встановлюється медико-соціальною експертною комісією (МСЕК), виходячи з розрахунку семи мінімальних заробітних плат, встановлених законом на день настання права потерпілого на страхову виплату (у разі якщо страховий випадок настав після 01.04.2024 та втрата працездатності становить 100%, – розмір виплати складатиме 56000 грн (8 000 х 7)) .
15 Квітня, 2024 р., 10:04
З 1 КВІТНЯ ДІТЯМ ЗАГИБЛИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ ЗБІЛЬШАТЬ РОЗМІР СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ В перші дні повномасштабного наступу добровольці не думали про “оформлення свого статусу”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь