Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Грудня, 2023 р., 12:27
ДО ЗНЕСТРУМЛЕНЬ ГОТОВІ — МАПА ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСЛІ В ДІЇ СТАЛА ЩЕ ЗРУЧНІШОЮ Тепер не обовʼязково завантажувати мапу — щоб знайти найближчі Пункти незламності, заходьте в застосунок, переглядайте їх онлайн та прокладайте зручний маршрут.
14 Грудня, 2023 р., 12:26
ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НАСЕЛЕННЯ ГРИПОМ ТА ГРВІ НА ОДЕЩИНІ За останній тиждень захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції знаходилась у межах сезонних коливань.
14 Грудня, 2023 р., 12:25
ЗНИКЛІ БЕЗВІСТИ ЗА ОСОБЛИВИХ ОБСТАВИН: ЯК РОДИНІ ОТРИМАТИ ПЕНСІЮ У ЗВ`ЯЗКУ З ВТРАТОЮ ГОДУВАЛЬНИКА Якщо людина вважається зниклою безвісти за особливих обставин, непрацездатні члени її сім’ї можуть отримати пенсію у зв’язку з втратою годувальника, незалежно від тривалості страхового стажу у зниклої безвісти особи за особливих обставин.
14 Грудня, 2023 р., 12:24
СІМ’Я З ДВОРІЧНОЮ ДОНЕЧКОЮ ТА КИЦЕЮ, ПРИВЧЕНОЮ ДО КІГТЕТОЧКИ, ВИНАЙМЕ КВАРТИРУ НА ДОВГОТРИВАЛИЙ ТЕРМІН НА ПРАВОМУ БЕРЕЗІ КИЄВА Важливо: нижні поверхи (на часи відключень світла) та пандус або вхід в нуль, щоб було зручно з дитячим візочком.
14 Грудня, 2023 р., 10:48
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ Африканська чума свиней (АЧС) – хвороба Монтгомері – контагіозне вірусне захворювання домашніх і диких свиней, яке викликається ДНК-вірусом.. Вакцин і медикаментів, що захищають від цієї хвороби, не існує.
14 Грудня, 2023 р., 10:32
ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ РОБОЧОЇ ГРУПИ “ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ” 13 грудня відбулось засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, в якому від Болградського району взяли участь голова райдержадміністрації  Михайло Шарафаненко, перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов та голови громад.
13 Грудня, 2023 р., 16:05
СБУ ДОПОМАГАЄ «КИЇВСТАРУ» ВІДНОВИТИ РОБОТУ МЕРЕЖІ   Кіберфахівці Служби безпеки України та спеціалісти «Київстару» у взаємодії з іншими державними органами продовжують роботи з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь