Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Березня, 2024 р., 16:37
АГРАРІЇВ РАЙОНУ ОЗНАЙОМИЛИ З ПРОГРАМАМИ ПІДТРИМКИ НА 2024 РІК ТА ВЕДЕННЯМ БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ З метою інформування товаровиробників щодо досягнень науки, передового досвіду в галузі сільського господарства та реалізації заходів передбачених Програмою розвитку агропромислового комплексу Болградського району на 2024-2025 роки та на виконання «Регіональної програми розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2019-2025 роки «Аграрна Одещина», сьогодні, в Болградській РВА пройшов семінар з актуальних питань підтримки аграрного сектору, а також з підтримки заходів по нарощуванню виробництва продукції рослинництва, збереженню родючості ґрунтів та розвитку органічного землеробства.
21 Березня, 2024 р., 16:37
  ЧОТИРЬОМ ГРОМАДАМ БОЛГРАДЩИНИ УРЯД ПЕРЕРОЗПОДІЛИВ ОСВІТНЮ СУБВЕНЦІЮ НА ПОТОЧНИЙ РІК Восьмого березня Кабінет міністрів України затвердив розпорядження «Про перерозподіл обсягу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2024 році».
21 Березня, 2024 р., 12:42
ЧІЛЛ-АУТ ПЕРЕД ГРОЮ: ЯК РОЗСЛАБИТИСЯ ЗА ДЕНЬ ДО ВАЖЛИВИХ ІГОР   Лови поради, щоби не переживати
21 Березня, 2024 р., 10:18
ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ “ЛЮДИНА ДЛЯ ЛЮДИНИ”: ПІДТРИМУВАТИ, ДОПОМАГАТИ, ДБАТИ Починаючи з листопада минулого року Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводили інформаційну кампанію „Людина для людини”.
21 Березня, 2024 р., 10:16
  ЯК В УКРАЇНІ СТАТИ ПРИЙОМНИМ БАТЬКОМ ЧИ МАТІР’Ю Прийомна сім’я – це подружжя або окрема особа, які добровільно за плату взяли на виховання і спільне проживання від 1 до 4 дітей.
21 Березня, 2024 р., 09:30
ДО УВАГИ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВ
20 Березня, 2024 р., 16:07
10 РОКІВ СПРОТИВУ. ІСТОРІЯ БІЙЦЯ З ПОЗИВНИМ «ДАТА» «Дата» – кримський татарин, кадровий військовий, офіцер. З 2017 року він захищає Україну від російських загарбників зі зброєю в руках, виборюючи звільнення рідного Криму.
20 Березня, 2024 р., 16:07
ЗАХОПЛЮЮЧІ ЕМОЦІЇ СПОРТСМЕНІВ БОЛГРАДЩИНИ. «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» Хлопці і дівчата Болградщини неймовірні в своїх тренуваннях та підготовці до наймасштабніших учнівських змагань країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь