Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 Грудня, 2023 р., 11:18
❗️УВАГА, НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!   Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ!   Як діяти:   ❌не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків ❌ не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо) ❌ не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару ✅ якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку ✅ якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію
07 Грудня, 2023 р., 12:33
Шановні колеги - працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!
07 Грудня, 2023 р., 11:37
  ПУБЛІЧНИЙ ДОСТУП ДО РЕЄСТРУ ДЕКЛАРАЦІЙ НЕЗАБАРОМ БУДЕ ВІДКРИТО Пріоритетом Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) є забезпечення захисту інформації про декларантів, які здійснюють захист нашої держави, та членів їх сімей. Наразі НАЗК працює над вилученням декларацій з публічної частини Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр), поданих такими особами. 
07 Грудня, 2023 р., 11:36
ДЕПАРТАМЕНТ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ, ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ТА КІБЕРЗАХИСТУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРОВОДИТЬ ЕЛЕКТРОННІ КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ Департамент цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації проводить електронні консультації з громадськістю з 07.12.2023 до 22.12.2023 стосовно збору пропозицій до проєкту орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю Одеської обласної державної адміністрації у 2024 році
06 Грудня, 2023 р., 16:28
ЯК ОТРИМАТИ КОМПЕНСАЦІЮ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА: ХТО МАЄ ПРАВО, КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ, ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ   Майже 2000 ветеранів та членів їхніх сімей вже отримали кошти для придбання власного житла за чотирма програмами Мінветеранів. Загалом до кінця цього року компенсацію отримають загалом близько 2500 осіб.
06 Грудня, 2023 р., 16:27
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ КОНСУЛЬТУЄ ПРО ПОРЯДОК СТЯГНЕННЯ АЛІМЕНТІВ НА ДИТИНУ У РАЗІ ВИЇЗДУ ОДНОГО З БАТЬКІВ ДЛЯ ПОСТІЙНОГО ПРОЖИВАННЯ ЗА КОРДОН У консультації ми розповідаємо:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь