Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Грудня, 2023 р., 14:59
ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ Робоча група “Прозорість і Підзвітність” продовжує вивчати та аналізувати отримані дані через Google форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSef-j7XCnteNga_uQ8h-Fhjck2yRu5pbbOP_DcsJm_5mugg5g/viewform
01 Грудня, 2023 р., 17:35
  ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА ПРО ГЕНДЕРНІ СТЕРЕОТИПИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ. ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ В ОСВІТІ ДО 2030 РОКУ: РУХ УПЕРЕД»  Підручники без зображень людей з інвалідністю, тоді як понад 60 тисяч українців через поранення звернуться за протезуванням. Освітні матеріали, у яких завжди змальовано лише повну родину, тоді як насправді 40 % дітей живуть у неповних. Це ще не всі знахідки експертів, які останніми роками досліджували шкільні підручники в межах антидискримінаційної експертизи.
01 Грудня, 2023 р., 17:33
БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЬ ЗІ СВОЇМ ГЕРОЄМ   Сьогодні Болградська громада попрощалась з військовослужбовцем, солдатом Пельтеком Едуардом Івановичем, мешканцем м. Болград. 
01 Грудня, 2023 р., 10:58
ЩОРОКУ 1 ГРУДНЯ МИ ГОВОРИМО ПРО БОРОТЬБУ З ВІРУСОМ ІМУНОДЕФІЦИТУ ЛЮДИНИ (ВІЛ) ТА ЗАХВОРЮВАННЯМ, ЯКЕ ВІН МОЖЕ ВИКЛИКАТИ – СИНДРОМ НАБУТОГО ІМУНОДЕФІЦИТУ (СНІД). Внаслідок СНІДу у світі померло близько 40 мільйонів людей. Минулого року СНІД забрав 630 тисяч життів, а понад 1 мільйон людей заразилися ВІЛ. В Україні у 2022 році внаслідок СНІДу померли 1 293 людей, упродовж 2023 (станом на 1 листопада) – ще 1 198.
01 Грудня, 2023 р., 10:45
ЩОРІЧНО В УКРАЇНІ З 25 ЛИСТОПАДА ПО 10 ГРУДНЯ ПРОВОДИТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»   Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловіків.
01 Грудня, 2023 р., 10:45
ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ УТРИМУЮТЬ СВИНЕЙ  З метою проведення профілактичних заходів щодо недопущення захворювання на АЧС серед свиней у господарствах різних форм власності, у тому числі у приватному секторі, наголошуємо на дотриманні вимог «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней», затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2017 № 111.
01 Грудня, 2023 р., 10:44
  ЩО ЗМІНИТЬСЯ В УКРАЇНІ З 1 ГРУДНЯ   З 1 грудня життя українців зміниться в деяких сферах. Деяким підприємцям повернуть податкові перевірки. Також зміняться правила ввезення гуманітарної допомоги, а церковні свята відзначатимуть за новим календарем.
30 Листопада, 2023 р., 16:38
  ПРОГРАМУ ОБМІНУ ЛАМП ПРОДОВЖЕНО: ПЕНСІОНЕРИ ЗМОЖУТЬ БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАТИ ДОДАТКОВО ПО 5 СВІТЛОДІОДНИХ ЛАМП   Уряд вніс зміни до умов реалізації програми обміну ламп розжарювання на світлодіодні. На засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення впровадити додаткову можливість отримання пенсіонерами по п’ять світлодіодних ламп безпосередньо у відділеннях поштового зв’язку АТ «Укрпошта» за наявності пенсійного посвідчення. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь