Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 Березня, 2024 р., 16:13
  БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ Для безбар’єрної мови є таке просте правило, яке звучить так: «спочатку говоримо про людину, а не про її риси». Тобто у фразах та висловах спочатку згадуйте людину, а далі вже її ознаки, якщо це потрібно.
27 Березня, 2024 р., 13:07
Економічний форум 2024 Економічний форум 2024
27 Березня, 2024 р., 11:46
ХЛОПЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ – ВИ ПРОСТО КЛАСНІ! ЯСКРАВІ ТА НАПОЛЕГЛИВІ! СИЛЬНІ. МУЖНІ. РІШУЧІ І ТАКІ КАЙФОООВІ!!!! ХЛОПЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ – ВИ ПРОСТО КЛАСНІ! ПИШАЄМОСЯ КОЖНИМ ІЗ ВАС! ВИ – ПРИКЛАД І МОТИВАТОРИ! МАЙБУТНЄ УКРАЇНСЬКОГО СПОРТУ У ВАШИХ НАДІЙНИХ РУКАХ
27 Березня, 2024 р., 09:05
ХІД ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗГЛЯДАЛИ ПІД ЧАС НАРАДИ ОДЕСЬКОЇ ОВА Сьогодні під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера в онлайн режимі відбулась робоча нарада з питань виконання мобілізаційних заходів на території Одеської області та шляхи вирішення проблемних питань.
26 Березня, 2024 р., 17:03
ПРИЙНЯТТЯ СПАДЩИНИ: ЩО ЗМІНИЛОСЯ У 2024 РОЦІ В Україні змінилися правила оформлення спадщини: 30 січня 2024 року набрали чинності два закони, які вносять зміни у порядок відкриття та оформлення спадщини, а саме:
26 Березня, 2024 р., 12:44
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ВИМОГ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ЛІСІ Із настанням сухої та теплої погоди природні пожежі стають справжнім лихом та несуть величезну небезпеку для населення, інфраструктури, аграріїв і лісових господарств.
26 Березня, 2024 р., 10:06
ЩОДО НОВАЦІЙ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА Верховною Радою України 23 лютого 2024 року прийнято Закон України № 3603–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення онлайн комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».
26 Березня, 2024 р., 10:01
#безбарєрність  Уламок ворожого снаряду поцілив Володимиру нижче коліна. 32-річний водій пішов на фронт одразу після повномасштабного вторгнення. Боронив Чорнобиль, воював у Харківській області. А після поранення повернувся у крихітне село Мала Чернігівка, що на Житомирщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь