Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Квітня, 2024 р., 14:06
НАГАДУЄМО, ЩО РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В НАЦІОНАЛЬНОМУ МУЛЬТИПРЕДМЕТНОМУ ТЕСТІ (НМТ) ТРИВАТИМЕ ДО 11 КВІТНЯ ВКЛЮЧНО Реєстрація для участі в НМТ розпочинається зі створення персонального кабінету за допомогою спеціального сервісу, який розміщений на вебсайті УЦОЯО: https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt
03 Квітня, 2024 р., 12:57
ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ: З ГРОМАДАМИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ Днями, під час наради голови Болградської РВА Михайла Шарафаненка, було проведено аналіз 9 публічних закупівель на суму  1638,2 тис. грн., які оголошені в Болградській, Городненській, Арцизькій та Бородінській громадах.
03 Квітня, 2024 р., 11:32
АЛІМЕНТИ У 2024 РОЦІ: ЯКІ СУМИ ВИПЛАЧУЮТЬСЯ НА ДІТЕЙ Аліментні виплати є обов’язковою процедурою і стягуються з усіх видів доходу платника.
03 Квітня, 2024 р., 10:51
ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ!   ВСТУПАЙ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!
03 Квітня, 2024 р., 10:43
  ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ЗНИЖЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНОГО ВІКУ   Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, що передбачає зниження призовного віку.
03 Квітня, 2024 р., 10:43
  ЯКИМ БУДЕ НМТ-2024: ВЕБІНАР ДИРЕКТОРКИ УЦОЯО   Вебінар відбудеться 3 квітня о 17:00 на онлайн-платформі iLearn. Cлухачі й слухачки онлайн-події дізнаються про головні відмінності НМТ 2024 року від тогорічного, а саме що нового у:
03 Квітня, 2024 р., 10:27
У МЕСЕНДЖЕРІ WHATSAPP ПОШИРЮЄТЬСЯ НОВА ШАХРАЙСЬКА СХЕМА, МЕТА ЯКОЇ – ОТРИМАТИ ДОСТУП ДО АКАУНТІВ КОРИСТУВАЧІВ   Користувачі отримують повідомлення з посиланням на фейкову сторінку «Електронних петицій» про буцімто нестачу лише кількох голосів, аби набрати необхідну кількість підписів для присвоєння звання Героя України неназваному родичу.
03 Квітня, 2024 р., 10:27
  РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДО РЕЄСТРУ ЗБИТКІВ ДЛЯ УКРАЇНИ   Відсьогодні на сайті Реєстру збитків, завданих агресією російської федерації проти України (RD4U), оголошено про відкриття прийому заяв про відшкодування збитків, спричинених російською агресією.
03 Квітня, 2024 р., 09:37
  ЯК ПРИЗНАЧАЄТЬСЯ ТА ВИПЛАЧУЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВА ГРОШОВА ДОПОМОГА У РАЗІ ЗАГИБЕЛІ АБО ІНВАЛІДНОСТІ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ   За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь