Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Квітня, 2024 р., 08:52
ОСОБОВОМУ СКЛАДУ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ №2 БОЛГРАДСЬКОГО РВП ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА Сьогодні керівник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов представив особовому складу відділення поліції №2 Болградського РВП нового т.в.о. начальника – майора поліції Віталія Чолака. До цього він обіймав керівні посади у ГУ НП в Одеській області.
02 Квітня, 2024 р., 15:59
ЯК НАЛАШТУВАТИ БРАУЗЕР ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ   Правильно обрати, налаштувати та захистити браузер є запорукою ефективної та безпечної роботи в цифровому світі.
02 Квітня, 2024 р., 15:48
  КОЛИ ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ – УСІ В ПЛЮСІ · 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. · Купуючи українське, ти платиш заробітну плату всім, хто створював цей продукт. З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію. · Ти допомагаєш створювати нові робочі місця. · Заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд. грн на рік. · 25% від вартості українських товарів йдуть на податки і платежі до Пенсійного Фонду, а отже більше грошей матимемо на утримання армії, пенсії, дороги тощо. Підтримка під час закупівель матеріалів. Чим більше українських складових використовують підприємства, тим більше коштів залишається в Україні. Наприклад, це 85% від вартості продуктів харчування та будматеріалів.
02 Квітня, 2024 р., 14:31
ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ Якщо фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — це може бути ситуація домашнього насильства. Але захиститися від кривдника можливо.
02 Квітня, 2024 р., 14:30
ІНФОРМАЦІЯ   Громадська спілка «Бізнес інкубатор груп Україна» у партнерстві з компанією «Одеські інженерні мережі», Агенцією діджитал-маркетингу «Інвеб» та групою «Хард Лаб Акселератор» розробила чат-бот «Є-протез», на базі соціальної мережі Телеграм, для військових і цивільних, які постраждали від бойових дій російсько-української війни та отримали ампутації кінцівок. ⠀ Мета створення чат-бота – сприяти підвищенню якості життя людей з інвалідністю внаслідок ампутацій, які постраждали від російсько-української війни, шляхом надання легкого доступу та спрощення пошуку необхідної інформації про можливості з безоплатного сучасного протезування та реабілітації за світовими стандартами. В планах команди – створення інтерактивної веб-платформи, на якій буде розміщена найповніша інформація про можливості протезування та реабілітації в Україні та за кордоном. ⠀ Наразі чат-бот «ІНФОРМАЦІЯ» діє у тестовому режимі. Інформація на ньому постійно оновлюється та доповнюється. ⠀ Посилання на чат-бот: https://t.me/EProtez_bot
02 Квітня, 2024 р., 13:45
"130 мільйонів гривень плюс мій благодійний внесок і тоді я можу не переживати за вагітність і пологи?🤔" - Саме таке питання ми очікуємо від вагітних, якщо з них раптом вимагатимуть оплати за вже оплачені державою медичні послуги. 
02 Квітня, 2024 р., 11:18
  ЯК ДІЗНАТИСЯ, ДЕ ЗРОБИТИ БЕЗОПЛАТНУ ОПЕРАЦІЮ   Програма медичних гарантій покриває і невідкладні, і планові операції. Нагадуємо, як дізнатись, де зробити операцію безоплатно
02 Квітня, 2024 р., 10:25
  ДО УВАГИ ОРГАНІЗАЦІЙ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ ТА АГРАРІЇВ, ЯКІ СТВОРЮЮТЬ ТАКІ ОРГАНІЗАЦІЇ!   Сьогодні до 18:00 триває реєстрація на участь у онлайн-семінарі щодо субгранту від Програми USAID АГРО на відновлення та модернізації об’єктів зрошувальних та осушувальних мереж організацій водокористувачів (ОВК).
02 Квітня, 2024 р., 10:24
  ПРОГРАМИ МЕДИЧНИХ ГАРАНТІЙ НА 2024 РІК   Попри війну та обмежені ресурси обсяг гарантованих медичних послуг для українців не зменшений. Навпаки, у 2024 році Програма медичних гарантій розширюється.
02 Квітня, 2024 р., 09:51
ОБЕРЕЖНО: ШАХРАЇ! Останнім часом почастішали спроби шахрайських дій, замаскованих під надання грошової допомоги від міжнародних донорів. Зокрема, шахраї поширюють фейкові посилання на реєстрацію на грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь