Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Квітня, 2024 р., 10:59
  НЕ ВИЙШОВ У ТРЕТІЙ ЕТАП «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»? НЕ ЗАСМУЧУЙСЯ   Адже наш проєкт – не тільки про перемоги, а й навчання, дружбу і підтримку. Твої зусилля і відданість важливі, і ти вже частина цього великого проєкту єднання
05 Квітня, 2024 р., 10:59
  ВАЖКО ЗМІНЮВАТИ ЖИТТЯ, ТА ЩЕ ВАЖЧЕ – НЕ З ВЛАСНОЇ ВОЛІ   Тому від початку повномасштабної війни держава підтримує українців, які були змушені покинути домівки й оселитися в нових громадах.
05 Квітня, 2024 р., 10:50
6 квітня – День відкритих дверей у НУ "Одеська політехніка"  
04 Квітня, 2024 р., 15:58
  ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОВА   4 квітня 2024 року в онлайн режимі відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації за участю представників Болградської районної державної адміністрації та територіальних громад району.
04 Квітня, 2024 р., 15:57
УРЯД РОЗШИРИВ МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕЛЕМЕДИЦИНИ В РЕАБІЛІТАЦІЇ Телемедицину більше використовуватимуть під час надання медичної та реабілітаційної допомоги. Відповідну постанову щодо змін у функціонуванні телемедицини в Україні ухвалив Уряд.
04 Квітня, 2024 р., 13:53
  В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ   Засідання пройшло під головуванням начальника Болградської РВА Михайла Шарафаненка за участю першого заступника голови Болградської РВА Валерія Єребакана, керівників структурних підрозділів Болградської РВА, представників ДСНС, Держпродспоживслужби та голів громад Болградського району.
04 Квітня, 2024 р., 08:57
  ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ   Інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ по Одеський області включно із новою коронавірусною інфекцією за звітний тиждень на 38,2% нижче від встановленого епідпорогу для регіону (532,05), що свідчить про низький рівень інтенсивності епідемічного процесу.
03 Квітня, 2024 р., 14:55
ПРАВО НА ЖИТЛОВУ ПІЛЬГУ МАЮТЬ ПЕНСІОНЕРИ, ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ ЗА ПЕВНИМИ ПРОФЕСІЯМИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ Скористатись пільгою в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в межах встановлених норм можуть пенсіонери окремих професій, які працювали в сільській місцевості та продовжують там проживати після виходу на пенсію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь