Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Квітня, 2024 р., 08:35
Чи виникають податкові зобов’язання з ПДВ при отриманні орендної плати за договором суборенди земельних ділянок державної або комунальної власності?
08 Квітня, 2024 р., 08:31
Деклараційна кампанія 2024: у яких випадках громадянин звільняється від обов’язкового подання податкової декларації про майновий стан і доходи?
05 Квітня, 2024 р., 11:24
  КІБЕРПОЛІЦІЯ РАДИТЬ: ПЕРЕВІРЯЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МОЖЛИВІ ГРОШОВІ ВИПЛАТИ НА ОФІЦІЙНИХ РЕСУРСАХ   Українці все частіше стикаються з випадками шахрайства. Зокрема, за даними Національного банку України, кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були завдані збитки, протягом 2023 року зросла на чверть та становила 272 тис. операцій. 
05 Квітня, 2024 р., 11:19
  МІНВЕТЕРАНІВ ПРОВЕЛО ВЕБІНАР ДЛЯ ФАХІВЦІВ ЦНАП ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ ВЕТЕРАНАМ ТА ЇХ РОДИНАМ ЗА ПРИНЦИПОМ “ЄДИНОГО ВІКНА” Фахівці Міністерства у справах ветеранів України за підтримки Мінцифри провели вебінар для адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), а також представників інших суб’єктів, які надають адміністративні послуги у громадах.
05 Квітня, 2024 р., 11:18
ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПОЛОНЕНИХ ЧИ ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ НЕ МОЖНА ПОШИРЮВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ   Яку інформацію про полонених чи зниклих безвісти не можна поширювати в соціальних мережах   Оприлюднення особистих даних військовополонених чи зниклих безвісти українців у соціальних мережах, а також передача їх стороннім особам можуть нашкодити їм та їхнім сім’ям.
05 Квітня, 2024 р., 11:09
ЯК САМОСТІЙНО ОТРИМАТИ СТАТУС УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ Отримати статус учасника бойових дій (УБД) військовослужбовцями ЗСУ в Україні можна онлайн. Для цього потрібно надіслати пакет документів до комісії Міноборони електронною поштою.
05 Квітня, 2024 р., 11:06
БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ В АВТОШКОЛАХ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ЧЛЕНІВ ЇХНІХ СІМЕЙ, ЯКІ МАЮТЬ ІНВАЛІДНІСТЬ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ, ЗА РАХУНОК КОШТІВ БЮДЖЕТНОЇ ПРОГРАМИ МІНВЕТЕРАНІВ Флагманський проєкт “Автошколи для осіб з інвалідністю” реалізується у рамках ініціативи “Без бар’єрів” першої леді України Олени Зеленської.
05 Квітня, 2024 р., 11:05
  УВАГА! ОНОВЛЕНІ ПРАВИЛА НАДАННЯ ВІДПУСТКИ ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ   Держава зробила крок назустріч тим, хто поєднує роботу із сімейними обов’язками!
05 Квітня, 2024 р., 11:04
  ЯКІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ СІЛЬГОСППРИЗНАЧЕННЯ МОЖНА ОРЕНДУВАТИ БЕЗ АУКЦІОНУ   Чинне законодавство передбачає два варіанти передачі в оренду комунальних земель: за результатами проведення земельних торгів або за рішенням відповідного органу, який розпоряджається землею
05 Квітня, 2024 р., 11:00
  СПАЛАХИ КОРУ ВИНИКАЮТЬ ПЕРІОДИЧНО — РАЗ НА 5-6 РОКІВ ЧЕРЕЗ НИЗКУ ПРИЧИН   Значна кількість невакцинованих людей сприяє тому, що ці періодичні спалахи стають великими хвилями. Так, у 2017–2019 роках в Україні на кір захворіло понад 115 тис. осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь