Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Січня, 2022 р., 10:38
  Кожна громада в Україні має власну картосхему, яка є загальнодоступною в онлайн-форматі. Це дозволить громадам ефективніше управляти територією, інвентаризувати майно та ресурси, а також більш ефективно планувати власний розвиток. Про це заявив заступник Міністра розвитку громад і територій В’ячеслав Негода під час презентації проєкту.
14 Січня, 2022 р., 10:31
  З метою прийняття оперативних рішень щодо вирішення проблеми заборгованості із заробітної плати Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці створило інформаційну платформу для оперативного інформування про стан заборгованості із заробітної плати.    Подати інформацію в електронному вигляді  можна на Порталі електронних сервісів Мінекономіки  скориставшись детальною ІНСТРУКЦІЄЮ щодо порядку реєстрації на Порталі, заповнення онлайн форми «Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)» та її подання. 
14 Січня, 2022 р., 10:28
https://rada.info/upload/users_files/04378089/30f8daf75ac337eea39ce3f75ac94502.pdf
13 Січня, 2022 р., 16:07
Служба порятунку Одеського регіону нагадує громадянам правила безпечної поведінки на водоймах у день святкування Водохреща
13 Січня, 2022 р., 16:06
  12 січня набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення регулювання Єдиного державного реєстру ветеранів війни та запровадження електронного посвідчення ветерана» (№ 1954-ІХ).
13 Січня, 2022 р., 15:56
  Мінцифра провела інформаційну кампанію з цифрової освіти серед людей поважного віку в регіонах. Для комунікації вибрали традиційний і більш звичний для цієї аудиторії формат друкованих інформаційних матеріалів. У листівках закликаємо безоплатно навчатися цифрової грамотності на платформі Дія.Цифрова освіта та зручно користуватися державними послугами онлайн — без черг, без бюрократії, без корупції — у застосунку Дія чи на порталі Дія.   Міністерство цифрової трансформації за підтримки «Проєкту підтримки Дія», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, поширили серед українських родин 3 млн листівок про державні послуги та освітні продукти. Інформаційні брошури знайшли своїх адресатів у найвіддаленіших куточках країни завдяки найбільшій мережі поштових відділень Укрпошти. 
13 Січня, 2022 р., 15:52
У грудні Михайло Федоров представив Дорожню карту реформування IT-освіти. Однією з ініціатив було забезпечити якісне навчання школярів математики та інформатики.   
13 Січня, 2022 р., 15:47
Ремонтні роботи на 11 дорожних об’єктах є перехідними на 2022 рік:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь