Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 Січня, 2022 р., 09:13
  Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 29 грудня №1438 «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками».
11 Січня, 2022 р., 09:11
  З початку запуску програми єПідтримка понад 6,7 млн українців подали заявки в Дії на отримання 1000 грн. За три тижні дії програми громадянам вже виплачено майже 6,4 млрд грн. Понад 1 млрд грн з отриманих коштів українці вже витратили.
10 Січня, 2022 р., 16:46
  Накопичувальні пенсії і 97 тисяч гривень на бізнес в Україні: інтерв'ю з Міністром соціальної політики Мариною Лазебною
10 Січня, 2022 р., 16:19
  Реабілітаційний центр, який будують в Южному – це будуть не звичайні лікарняні ліжка та кабінети для різних процедур, як власне в уяві людей виглядає більшість подібних установ. В майбутньому це буде сучасна будівля з сучасними кабінетами та тренажерами, де буде повне зібрання сучасних технологій від надскладних до найпростіших. Відвідувачі зможуть отримувати тут фізичну, психологічну, медичну та соціальну реабілітації. Голова Одеської обласної державної адміністрації проінспектував хід будівельних робіт у приміщенні, у якому розміститься Центр. Сергій Гриневецький також підкреслив, що відкриття нового Центру важливе не тільки для Южного, а й для всієї Одеської області.
10 Січня, 2022 р., 16:11
  Чи може ФО, яка має у власності активи, що розміщенні за межами території України, надати документи, які є обов’язковими при поданні одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація), наступного дня після подання такої Декларації? Чи має право фізична особа задекларувати активи, право власності на які набуто нею до завершення кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, але після 01 січня 2021 року, за рахунок коштів з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки станом на 01.01.2021? Яким чином та за якими реквізитами бюджетного рахунку сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування? Чи зобов’язаний декларант здійснювати переклад документів, які надаються ним одночасно з поданням одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у разі якщо об’єкти декларування знаходяться за межами України? Чи має право декларант, який виявив бажання скористатися правом на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, уповноважити іншу особу на підставі укладеного договору доручення подати таку декларацію? Який орган визначає оціночну вартість об’єкта нерухомого майна, що знаходиться на території України, який не прийнятий в експлуатацію або право власності на який не зареєстровано в установленому законом порядку, з метою заповнення графи 9 розд. V одноразової (спеціальної) добровільної декларації? В якому випадку декларант зобов’язаний додавати до одноразової (спеціальної) добровільної декларації документи або належним чином засвідчені їх копії, що підтверджують вартість об’єктів декларування? Хто може скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та хто не може бути декларантом? Яким нормативним документом затверджений порядок відкриття, закриття та зарахування коштів на спеціальний рахунок для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування? Чи має право ФО, якій належать кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі відкрити у різних банках України окремі поточні рахунки зі спеціальним режимом використання у національній валюті та іноземній валюті? Чи повинен декларант відкривати у банку поточний рахунок із спеціальним режимом використання для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування, якщо кошти, які він бажає задекларувати, вже розміщені на поточних рахунках у банку? Як відкривається спеціальний рахунок в банку для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування?
10 Січня, 2022 р., 15:23
  Повідомлення Презентації та відео Зворотній зв’язок Зовнішнє інформування
10 Січня, 2022 р., 15:20
  З 4 січня 2022 року розпочалася виплата підвищених з 1 січня 2022 року пенсій для наступних категорій громадян:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь