Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 Лютого, 2022 р., 14:34
  8-10 лютого в Києві в Національному еколого - натуралістичному центрі відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів екологічного напряму для учнів старших класів та студентів вищих навчальних закладів (вікова категорія 16- 23 роки).
11 Лютого, 2022 р., 14:32
  10 лютого, представники міської влади, члени Фонду ім. Інзова та жителі Болграда поклали квіти до пам'ятника великому поетові А. С. Пушкіну на честь річниці його смерті.
11 Лютого, 2022 р., 14:20
Зпочатку тижня підлітки відкрили вже 40 тисяч рахунків єПідтримки. Можливість приєднатися до програми підлітки старші 14 років, які мають громадянство України та дві дози щеплення від COVID-19, отримали з 7 лютого. Також з понеділка Уряд розширив перелік сфер бізнесу, в яких ці гроші можуть бути використані. Зокрема, тепер 1000 грн можна витратити і на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому чи спортивному дитячому таборі, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя.
11 Лютого, 2022 р., 12:03
  Бустер – для людей, які отримали базовий курс щеплення 6-9 місяців тому і яким необхідно поновити захист від COVID-19. Додаткова доза – для людей, у яких ослаблений імунітет через важкі хвороби. Її роблять через 28 днів – 3 місяці після основного курсу щеплень.
11 Лютого, 2022 р., 11:49
Безбар’єрність стає новою нормою в українському суспільстві, і ми максимально прискорюємо ці процеси. Сьогодні запустили освітній серіал «Держава без бар’єрів» на порталі Дія.Цифрова освіта. Його завдання — щоб рівність та повага були в основі всіх рішень держслужбовців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь