Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Лютого, 2022 р., 13:57
  Сьогодні, під керівництвом голови Болградської райдержадміністрації Геннадія Бамбури та заступника голови райдержадміністрації Дениса Байлука відбулась онлайн нарада з представниками компанії ESRI Ukraine та головами ОТГ Болградського району щодо використання географічних інформаційних систем – ГІС.
03 Лютого, 2022 р., 16:50
  Після перенесення COVID-19 можуть з’явитися певні ускладнення. Постковідний синдром не залежить від складності перебігу хвороби, і його неможливо передбачити заздалегідь.
03 Лютого, 2022 р., 16:49
  З метою максимального залучення населення до оборони держави та популяризації служби у резерві, відповідно до Закону України від 16 липня 2021 року №1702-ІХ «Про основи національного спротиву» на території Болградського району розпочато роботу щодо удосконалення системи територіальної оборони, підготовки населення до участі в русі національного спротиву.
03 Лютого, 2022 р., 15:37
  Кабінет Міністрів України ухвалив Національний план вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 на 2022 рік. Відповідний проєкт розпорядження прийняли під час засідання Уряду 2 лютого.
03 Лютого, 2022 р., 15:36
  Завдяки зваженим крокам всередині України, а також підтримці іноземних лідерів вдалося стабілізувати курс гривні попри інформаційне тло навколо нашої країни. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів після переговорів з Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте у Києві.
03 Лютого, 2022 р., 15:28
  1 лютого 2022 року на сайті проєкту «Довідник безбар’єрності» з’явилася функція перекладу на українську жестову мову.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь