Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 Січня, 2022 р., 20:38
   Раніше, щоб дізнатися, як отримати довідку чи подати звернення, доводилося гуглити, розумітися на складних термінах або телефонувати за стаціонарними номерами держустанов, де нескінченна перерва на обід. Команди Мінцифри та Green Penguin зобразили цей процес у вигляді лабіринту, який розмістили на першому поверсі Gulliver. Але закликають не блукати ним, а одразу користуватися Гідом з державних послуг.  Це онлайн-портал Мінцифри, де можна дізнатися, як отримати будь-яку держпослугу. Для цього потрібно лише відсканувати QR-код у середині лабіринту. 
28 Січня, 2022 р., 20:37
  У вересні минулого року Мінцифра зробила доступною доставку свідоцтва про народження дитини додому завдяки єМалятко. Сьогодні ми розширюємо кількість адмінпослуг, результати яких можна швидко та комфортно отримати Укрпоштою.
28 Січня, 2022 р., 20:33
       ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ТА ОБМЕЖТЕ КОНТАКТИ З ІНШИМИ ЛЮДЬМИ
28 Січня, 2022 р., 20:28
Починаючи з квітня 2022 року усі зареєстровані в Україні антибіотики відпускатимуть в аптеках лише за наявності у пацієнта електронного рецепта. Про це під час ранкового брифінгу розповів міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.
28 Січня, 2022 р., 20:27
  В рамках програми Президента України Володимира Зеленського, в Одеській області, у 2021 році, збудовано та реконструйовано 43 об’єкти:
28 Січня, 2022 р., 10:35
  Для впровадження принципів безбар’єрності під час комунікацій в роботі органів влади та формування довіри між громадянами та представниками влади, Мінцифра пропонує освітній серіал «Держава без бар’єрів» на платформі Дія.Цифрова освіта.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь