Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 Лютого, 2022 р., 13:25
  До діалогу навколо теми сталого використання землі та збереження наявних сільськогосподарських угідь в умовах глобальних змін клімату має долучитися вся міжнародна спільнота.
31 Січня, 2022 р., 16:39
  Три тижні триває зростання захворювання в Україні. За цей час добова кількість випадків інфікування зросла у 7 разів, госпіталізацій – у 2 рази. Такі дані озвучив сьогодні Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час ранкового брифінгу.
31 Січня, 2022 р., 12:37
  118 кисневих станцій вже закуплені за кошти урядової субвенціі? та наразі монтуються в лікарнях. Окрім того, ДП «Медичні закупівлі» придбало 225 автономних кисневих станцій контейнерного типу. Таким чином, після завершення робіт за один рік кількість постійних кисневих станцій в країні збільшиться майже у 8 разів. Про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час години запитань до Уряду.
31 Січня, 2022 р., 12:34
  У Державному бюджеті України на 2022 рік передбачено 6,9 млрд грн на розвиток інклюзивної освіти. Адже, з огляду на важливість створення умов і необхідність врахування потреб кожної дитини, держава піклується про те, щоб особи з особливими освітніми потребами отримували доступну та якісну освіту.
31 Січня, 2022 р., 12:30
  За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 10-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини, — без черг, купи паперів та стресу.
31 Січня, 2022 р., 12:26
  Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтин Гой провів засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь