Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Січня, 2022 р., 15:05
З метою прийняття оперативних рішень щодо вирішення проблеми заборгованості із заробітної плати Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці створило інформаційну платформу для оперативного інформування про стан заборгованості із заробітної плати.    Подати інформацію в електронному вигляді  можна на Порталі електронних сервісів Мінекономіки  скориставшись детальною ІНСТРУКЦІЄЮ щодо порядку реєстрації на Порталі, заповнення онлайн форми «Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)» та її подання.
17 Січня, 2022 р., 10:15
Патронат над дитиною - нова послуга для України. Патронатний вихователь - людина, яка робить благородну справу, допомагає дітям подолати життєві проблеми, і разом з тим - це нова шанована професія, що дозволяє, залишаючись вдома, отримувати заробітну плату від держави за надані соціальні послуги.  
17 Січня, 2022 р., 09:51
13 січня в селі Оксамитне у клубі «Бессарабський шаолінь» відбулося спортивне свято. Воно було організовано КЗ "Спорт для всіх" Болградської міської ради та присвячено підведенню підсумків 2021 року. За минулий рік вихованці клубу успішно представили Болградську громаду майже у 10-ти всеукраїнських та регіональних турнірах.
17 Січня, 2022 р., 09:42
Від початку реформи електронних листків непрацездатності українці понад 4,5 млн разів скористались новою послугою. Таку цифру повідомляють у Пенсійному Фонді України. Водночас згідно з даними МОЗ в електронній системі охорони здоров’я було створено понад 6 млн медичних висновків про тимчасову непрацездатність, на підставі яких для працевлаштованих українців формуються е-лікарняні.
14 Січня, 2022 р., 14:27
  Президент України Володимир Зеленський в Офісі Глави держави стежив у режимі онлайн за запуском на орбіту українського супутника «Січ-2-30», що відбувся з пускового майданчика на мисі Канаверал у штаті Флорида (США).
14 Січня, 2022 р., 14:20
Сьогодні голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура спільно з першим заступником голови райдержадміністрації Іваном Кюссе провели робочу нараду щодо організації взаємодії органів місцевого самоврядування з Болградським РТЦК та СП щодо приписки юнаків 2005 року народження до призовної  дільниці Болградського району у 2022 році, організації роботи медичної комісії та проведення підготовчих заходів до чергового призову громадян України на строкову військову службу в квітні-червні 2022 року.
14 Січня, 2022 р., 14:16
Протягом року Міністерство охорони здоров`я закуповує за державні кошти ліки, отримувати які українці можуть безоплатно.
14 Січня, 2022 р., 14:15
У ніч з 13 на 14 січня було здійснено хакерську атаку на низку урядових сайтів, зокрема, МЗС, МОН та інші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь