Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 Грудня, 2021 р., 16:15
  Завдяки комп'ютерним програмам апарат з точністю вираховує кількість необхідних реактивів для того чи іншого аналізу та виробляє найскладніші з них протягом максимум години.
30 Грудня, 2021 р., 16:09
  Понад 61 тисячу українських вчителів забезпечили сучасною комп’ютерною технікою завдяки національному проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Мінцифри та МОН. «Цей проєкт — чудовий приклад того, що цифровізація зменшує витрати та зупиняє корупційні схеми. Це допомогло нам зробити більше для вчителів та дітей. Коли в один і той самий рік у сільських школах вперше з’явився швидкісний інтернет, ноутбуки для вчителів, онлайн-курси для дітей і доступ до цифрових навичок у викладачів. Але на цьому не зупиняємося. Наша мета — максимально цифровізувати сферу освіти в Україні. Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках — це майбутнє», — розповів Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 
30 Грудня, 2021 р., 15:46
Для зручності та комфорту платників при взаємодії з податковими органами Державна податкова служба України створила та продовжує розвивати електронні сервіси для надання максимальної кількості послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь