Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 Грудня, 2021 р., 09:52
У Києві відбулося засідання Платформи діалогу місцевого та центрального рівнів влади «Від місцевих інновацій до ініціатив національного масштабу». Проєкт спрямовано на посилення ефективного консультаційного механізму між органами місцевої та державної влади, а також сприяння сталому, інклюзивному та підзвітному місцевому самоврядуванню, яке відповідає на потреби та очікування громадян, що підвищує їхню довіру до державних інституцій.
28 Грудня, 2021 р., 09:49
  Верховна Рада ухвалила законопроєкт у цілому, який створить в Україні регулятор у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та поштового зв’язку європейського зразка. «За» проголосували 296 депутатів.  Що передбачає новий законопроєкт: 
28 Грудня, 2021 р., 09:45
Як відкриті дані підвищують прозорість роботи депутатів: дослідження Мінцифри   
28 Грудня, 2021 р., 09:43
12 січня 2021 року з 10.00 до 11.00 години відбудеться «Пряма телефонна гаряча лінія» з начальником відділу обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Пельтек Світланою Іванівною на тему: «Актуальні питання щодо призначення та перерахунку пенсій».
24 Грудня, 2021 р., 14:19
  Відсьогодні на порталі Дія можна згенерувати ще три типи COVID-сертифікатів: на підставі результату ПЛР-тесту, про одужання та дитячий. Згенерувати сертифікат дуже легко та зручно, оскільки в жовтні Уряд спростив отримання COVID-сертифікатів. Тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема й Дія.Підпис, для якого було треба підтвердження особи за допомогою Photo ID. Тепер достатньо згоди користувача.
24 Грудня, 2021 р., 14:15
Розпочалося оцінювання якості даних у державних реєстрах  
24 Грудня, 2021 р., 14:13
  В Україні запроваджують ревакцинальну дозу вакцини проти COVID-19 для медичних працівників та співробітників будинків інтернатного типу. Вони зможуть отримати її щонайменше через шість місяців з дати отримання другої дози.
24 Грудня, 2021 р., 14:13
Наразі громадяни, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19, почали отримувати кошти у сумі 1 тисячі гривень за програмою «єПідтримка». Повідомляємо, що отримання зазначених коштів не впливає на право громадян одержувати житлову субсидію, а також не зменшує розмір житлової субсидії. Оскільки ця виплата є одноразовою, вона не враховується до сукупного доходу домогосподарства під час розрахунку розміру субсидії, що не позначиться на розмірі житлової субсидії у майбутніх періодах.
24 Грудня, 2021 р., 14:06
На національному порталі з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта створять окремий розділ для навчання інноваційних професій в університетах.  14 грудня 2021 року в UNIT.City відбулася пресконференція про запуск масштабної колаборації IT-бізнесу й освіти. Під час пресконференції оголосили, що протягом 2022 року в більш ніж 50 українських університетах буде впроваджено навчальний курс «Створення і розвиток IT-продуктів» — освітню програму з IT-підприємництва для студентів державних закладів вищої освіти. 
24 Грудня, 2021 р., 13:59
Віцепрем‘єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував 100 перемог Мінцифри у 2021 році.  «Якщо в кінці 2020-го застосунком користувалися 2,5 млн українців, то сьогодні ця цифра становить уже понад 12 мільйонів. Це майже в 5 разів більше, аніж торік. Зараз Дія зростає на майже 50 тисяч користувачів щодня. Порталом Дія теж користуються більше як 12 млн українців. Не кожен бізнес може похизуватися такими темпами», — зазначив Михайло Федоров під час презентації. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь